Älvsbytalon uutuus Mainikki on pienen perheen koti

mainikki.mainikki.c237436c-325b-4065-b8f3-082957a966ec-main_image
Älvsbytalon uutuusmallin sydän on avara keittiö ja olohuone, jotka ovat yhtenäistä valoisaa tilaa. 81,5-neliöisessä Mainikissa on kaksi mukavan kokoista makuuhuonetta, saunallinen kylpyhuone ja kaksi wc:tä. Arjen viihtyisyyttä lisäävät myös uloskäynnit olo- ja kodinhoitohuoneista.

– Mainikki sopii erittäin hyvin nykyaikaiselle pienelle perheelle, joka ei tarvitse suurta kotia. Esimerkiksi lasten lentäessä pesästä voi muuttaa vähän pienempään taloon, joka ei tarvitse suurta tonttia, kertoo Älvsbytalon myyntijohtaja Petri Antikainen.

Keittiö ja olohuone ovat keskipisteitä suomalaisissa kodeissa ja niissä perheet kokoontuvat.

– Aiemmin pienimmässä talomallissamme ei ollut tupakeittiötä, joten Mainikki tuo asiakkaiden kaipaaman lisän mallistoon. Osa pienistä taloista kiinnostuneista perheistä hankkii talon loma-asunnoksi, mikä kasvattaa kysyntää. Vuonna 2005 toimintansa aloittanut Kauhajoen tehtaamme onkin valmistanut jo lähes 3000 taloa, Antikainen jatkaa.

Suomen ensimmäisten Mainikki-talojen pystytykset alkoivat 14.1.2014. Talot toimitettiin säältä suojattuina elementteinä Reisjärvelle ja Liperiin. Asukkaat pääsevät muuttamaan koteihinsa helmikuun puoleenväliin mennessä.

mainikki_sisustettu_pohja.mainikki_sisustettu_pohja.0ee0b562-c329-4c57-9ed1-f26e31dd2927

Vetreä 70-vuotias viettää juhlavuottaan

Älvsbytalon emoyhtiö, ruotsalainen Älvsbyhus perustettiin vuonna 1944, joten talovalmistaja juhlii tänä vuonna 70-vuotisjuhlaansa. Älvsbyhus on alusta lähtien ollut Pohjoismaiden johtava puutalovalmistaja. Suomessa oma talotuotanto alkoi vuonna 2005 Kauhajoella. Konserni on toimittanut Suomeen jo yhteensä lähes 8 000 taloa.