OMATALO TALOPAKETIT TÄYTTÄVÄT SÄHKÖASENNUSTEN VAATIMUKSET

e2cc4b17-ea5d-40f0-99c4-aedbdde83c66-listing
Turvallisuus ja kemikaalivirasto (Tukes) tekee laajaa selvitystä valmistalotehtaiden sähköjohtojen paloturvallisesta asennuksesta. Omatalon talopaketit toteutetaan vaatimusten mukaisesti, siten että sähköjohdot eivät jää eristemateriaalien väliin.

Tukesin selvityspyynnössä todetaan että, jos sähkökaapelit tai sähköputket asennetaan määräysten vastaisesti lämmöneristekerrosten väliin altistaa se sähkökaapelit ja -johtimet lämmöstä aiheutuvalle vaurioitumisella ja jopa rakennuksen tulipaloriskille.

Omatalo talopaketteja on valmistettu Sonkajärvellä vuodesta 1974 alkaen. Kaikki Omatalot on toteutettu aina määräysten mukaisesti paloturvallisina. Vuodesta 2004 lähtien talopakettimme ovat olleet CE-hyväksyttyjä ja täyttävät myös heinäkuun alussa voimaan tulevat uudet tuotehyväksynnän vaatimukset.

http://www.omatalo.com