MammuttiHirsi rakensi ensimmäisenä talotehtaana virtuaalitalon

MammuttiHirren tulevan kesän asuntomessukohteeseen voi tutustua yksityiskohtaisesti virtuaalisen palvelun avulla.

MammuttiHirsi eli Pohjois-Suomen Hirsitalokeskus Oy tuo asiakkailleen aivan uudentyyppisen, virtuaalisen tavan tutustua asuntomessukohteeseensa. Kyseessä on interaktiivinen verkkopalvelu, jonka avulla kävijä voi astua sisään MammuttiHirren Talvipalatsiin omalta tietokoneeltaan tai mobiililaitteelta ja liikkua talossa mielensä mukaan.

– Virtuaalitalo tarjoaa havainnollistavamman tavan tutustua Hyvinkään messualueelle rakennettavaan Talvipalatsiin. Kaikki eivät välttämättä pääse paikan päälle, mutta virtuaalitalon avulla asiakkaillamme on mahdollisuus nähdä yksityiskohtaisesti millainen Talvipalatsi on. Halusimme myös antaa kohteen ostamisesta kiinnostuneille enemmän tietoa päätöksen tueksi, kertooMirja-Maarit Zerkin MammuttiHirreltä.

Virtuaalisia tutustumiskierroksia käytetään jo monilla aloilla, mutta talotehtaista MammuttiHirsi on ensimmäinen, joka hyödyntää palvelua tässä laajuudessa.

– MammuttiHirsi on ollut monessa suhteessa edelläkävijä alallaan, olimme muun muassa ensimmäinen hirsitalovalmistaja, joka ryhtyi tarjoamaan hirsitaloja muuttovalmiina. Virtuaalitalon avulla voimme tarjota vieläkin parempaa palvelua asiakkaillemme ja se tukee myös erinomaisesti muuttovalmis-konseptiamme, Zerkin jatkaa.

Virtuaalitalo näyttää myös yksityiskohdat

Virtuaalitalohanke on toteutettu yhteistyössä oululaisen Stormbit Oy:n ja Rovaniemen ammattikorkeakoulun pLAB-yksikön kanssa.

– Projekti toteutettiin tiukalla aikataululla käyttäen hyväksi uuden teknologian suomia mahdollisuuksia. Koko projektin ajan painopisteenä oli kuitenkin visuaalisesti näyttävän, loppukäyttäjän näkökulmasta mielenkiintoisen ja käytettävyydeltään korkealuokkaisen visuaalisen tarinan toteuttaminen. Tutun asiakkaan kanssa vaativan projektin läpivieminen hyvässä yhteistyössä tuotti halutun lopputuloksen, toteaa Stormbit Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Tahvanainen.

Palvelu tarjoaa pohjaratkaisun ja talon yleisilmeen lisäksi runsaasti informaatiota messutalossa käytetyistä, MammuttiHirren yhteistyökumppaneiden tuotteista ja palveluista. Yhteistyökumppaneista projektissa ovat mukana Puustelli, Ruukki, Jeld-Wen ja Vesivek. Kohteen sisustuksesta vastasi Stailia Design.

Vierailijoiden kannattaa tutkia tarkasti talon yksityiskohdat, sillä kesäkuusta eteenpäin taloon piilotetaan vapaalippuja, joiden löytäjä pääsee veloituksetta Hyvinkään Asuntomessuilla. Virtuaalitalo on avoinna osoitteessa mammuttihirsi.fi/hyvinkaa2013.