K-rauta ja Rautia esittelevät Suomen laajinta talovalikoimaansa Kalajoen Loma-asuntomessuilla

98844157b38eef7f_800x800ar

Omatalo Kiiskilä havainnekuva

Kotitalo Merisävel, Kotitalo Tähkä, Omatalo Valli, Omatalo Kiiskilä ja Talo SalmenPohja ovat esimerkkejä Suomen laajimman talovalikoiman erilaisista loma-asuntovaihtoehdoista Kalajoen Hiekkasärkillä järjestettävillä loma-asuntomessuilla 23.6. – 6.7.2014.

Kotitalo Merisävel

Kotitalo Merisävel on suunniteltu kahdelle aikuiselle vapaa-ajan käyttöön sekä edustustiloiksi. Hiekkadyynin päällä kohoavan vapaa-ajanasunnon huoneistoala on 120 m2 ja suuret ikkunat avaavat merellisen maiseman. Saunaosastolta on käynti katseilta suojassa sijaitsevaan ulkoporeammeeseen, joka lämpiää aurinkopaneelilla kerätyllä energialla. Päänäytteilleasettajana toimii Ylivieskan K-rauta Rautapohja.

Kotitalo Tähkä

Kotitalo Tähkä tarjoaa askeettisen modernin ulkokuoren sisällä valoisan ja viihtyisän loma-asunnon, joka on suunniteltu pariskunnalle tai pienelle perheelle. Alakerran oleskelutiloissa avautuu esteetön näköyhteys kauniille lammelle. Oleskelutilan korkeiden ikkunoiden ansioista myös yläkerrasta avautuu vuodenaikojen mukaan muuttuva merinäkymä. Arjen ylellisyyttä tuo erillinen saunamökki lammen rannassa, joka sopii myös vieraiden majoittamiseen. Huoneistoala tässä kohteessa on 142 m2. Päänäytteilleasettajana toimii Ylivieskan K-rauta Rautapohja.

Omatalo Valli ja Omatalo Kiiskilä

K-rauta Kokkola toimii päänäytteilleasettajana kahdessa Omatalo-kohteessa Kalajoen ainutlaatuisten Hiekkasärkkien loma-asuntomessuilla. Laajasta talomallistosta räätälöimällä K-raudan asiantuntijat ja Omatalon arkkitehdit ovat toteuttaneet tilaratkaisut maisemaan sopivalla arkkitehtuurilla. Omatalo Valli on kiinnostava Tampereen Ruusuvuori-messukohteesta muokattu loma-asunto, jonka huoneistoala on 118 m2.

94d90ed88a3e35af_800x800ar

Omatalo Valli havainnekuva

Talo SalmenPohja

Ylivieskan K-rauta Rautapohja esittelee lisäksi todellisen timpurintyön taidonnäytteen, pitkästä tavarasta alusta loppuun rakennetun avaran ja toimivan loma-asunnon. Arkkitehtitoimisto Avarion Teemu Leppäsen käsialaa ovat 93,5 m2 päärakennus sekä 17 m2 rantasauna, joiden sisustussuunnittelusta on vastannut K-rauta Rautapohjan Auli Palola .

OMATALO TALOPAKETIT TÄYTTÄVÄT SÄHKÖASENNUSTEN VAATIMUKSET

e2cc4b17-ea5d-40f0-99c4-aedbdde83c66-listing
Turvallisuus ja kemikaalivirasto (Tukes) tekee laajaa selvitystä valmistalotehtaiden sähköjohtojen paloturvallisesta asennuksesta. Omatalon talopaketit toteutetaan vaatimusten mukaisesti, siten että sähköjohdot eivät jää eristemateriaalien väliin.

Tukesin selvityspyynnössä todetaan että, jos sähkökaapelit tai sähköputket asennetaan määräysten vastaisesti lämmöneristekerrosten väliin altistaa se sähkökaapelit ja -johtimet lämmöstä aiheutuvalle vaurioitumisella ja jopa rakennuksen tulipaloriskille.

Omatalo talopaketteja on valmistettu Sonkajärvellä vuodesta 1974 alkaen. Kaikki Omatalot on toteutettu aina määräysten mukaisesti paloturvallisina. Vuodesta 2004 lähtien talopakettimme ovat olleet CE-hyväksyttyjä ja täyttävät myös heinäkuun alussa voimaan tulevat uudet tuotehyväksynnän vaatimukset.

http://www.omatalo.com