Ensimmäiset Omakylä®-kodit muuttovalmiita marraskuussa

luonnoskuva_omakyla_espoo.336a2645-4683-4a74-860a-aaff34d55c0b-main_image

Luonnoskuva Omakylä Espoo.

15.8.2013/Omakylä Lohja Haikari. – Ensimmäiset Omakylä-kodit saavat uudet asukkaat marraskuussa 2013. Omakylä® Lohja valmistuu upealle paikalle Lohjanjärven äärelle vain muutaman kilometrin päähän Lohjan keskustasta. Pari- ja erillistalot nousivat harjakorkeuteen jo maaliskuussa ja tulevana viikonloppuna 18.8. vietämme tontilla rivitaloasuntojen harjannostajaisia klo 12-14, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Omakylä® Lohjalle valmistuu ensimmäisessä vaiheessa 14 asuntoa, rivi- pari- ja erillistaloja yhdessä ja kahdessa tasossa. Omakylän laajennus ja seuraavan vaiheen n. 25 asuntoa ovat jo suunnitteilla ja rakentuvat suoraan nykyisen alueen viereen. II-vaiheen asunnot ovat muuttovalmiita loppusyksystä 2014. Valmistuessaan Omakylästä muodostuu kokonaisuus, jossa tulee asumaan kaiken kaikkiaan n. 50 erikokoista ja eri-ikäistä perhettä. Lohjan Omakylässä yhdistyvät luonnon, vesistön ja kaupungin keskustan läheisyys sekä vapaaehtoinen yhteisöllisyys monipuolisine kylätaloineen.

Omakylä Espoo Saunalahti on myös jo suunnitteilla ja ennakkomarkkinointi aloitettiin toukokuussa 2013. Espooseen valmistuu syksyllä 2014 kaiken kaikkiaan n. 54 Omakylä®-kotia kolmen sukupolven tarpeisiin: Vehreät yhteiset piha-alueet ja asukkaiden käyttöön tarkoitettu kylätalo tulevat tarjoamaan viihtyisän ja suojaisan asuinympäristön. Vesistö on lähellä Saunalahdessakin, uimarannalle meren äärelle on vain n. 2km.

luonnoskuva_rt_102m2.7085436a-09b8-476a-970a-0ffeb6d44a7c

Luonnoskuva RT 102m2.

Omakylä® luo puitteet, sen asukkaat kodin ja kylän

Omakylä® on GSP Group Oy:n kehittämä uusi asuinaluekonsepti, jonka suunnittelua ovat ohjanneet neljän E:n arvot: eettisyys, esteettisyys, ekologisuus ja esteettömyys. Omakylä® on uuden ajan kyläyhteisö, jossa hyvinvointi ja onnellisuus muodostuvat yksilöllisten kotien lisäksi yhdessä tekemisestä ja yhteishengestä. Luonnonläheisyys, asuntojen joustava muunneltavuus ja palvelujen saatavuus läheltä kotia ovat konseptin perusteemoja. ”Me rakennamme talon, josta sinä teet kodin”.

Omakylä® vuonna 2020

10 Omakylää eri puolilla pääkaupunkiseutua, joissa 1000 Omakylä®-kotia.

GSP Group Oy on alue- ja kiinteistökehityskonsultointiin ja rakennuttamisen projektijohtopalveluihin erikoistunut yhtiö. GSP Groupin missiona on muuttaa suomalaisten käsitystä alue- ja kiinteistökehityksen innovatiivisuudesta ja rakennuttamisen laadusta. Omakylä on GSP Groupin kehittämä ja omistama rekisteröity asuinaluekonsepti, jonka mukaisia asuinalueita tullaanrakentamaan useille paikkakunnille eri puolille pääkaupunkiseutua.

www.omakyla.fi

www.hippatammi.fi