Asuntomessujen avajaisviikonloppu onnistunut – kiitosta monipuolisista palveluista

b5682600a5924dc8_800x800ar

Vuoden 2014 Asuntomessut Jyväskylässä avattiin yleisölle perjantaina. Projektipäällikkö Anu Hakalan mukaan avajaisviikonloppu on sujunut hyvin. – Messut ovat lähteneet käyntiin hienosti ja messuvieraat ovat olleet erittäin tyytyväisiä, Hakala kertoo.

Espoosta Keski-Suomeen viikonloppuretkelle lähteneet Janne ja Annamari Leino kehuivat messujen järjestelyjä ja erityisesti monipuolista ravintolamaailmaa. Alueelta löytyy messuravintolan lisäksi a la carte -ravintola, kioskeja ja kahviloita.

– Olemme käyneet Asuntomessuilla jo monena vuonna. Ravintolamaailma on aina ollut laadukas verrattuna muihin vastaaviin tapahtumiin. Tänä vuonna erityisen onnistunut on viihtyisä ranskalaishenkinen terassimiljöö, joka on aivan ainutlaatuinen, Janne Leino sanoo.

Messuravintolan edustalle Alhambra-aukiolle sijoittuva Garden Cafe & Grill on osa messujen Puutarhanäyttelyä, joka toteutettiin Asuntomessuille nyt ensimmäistä kertaa.

– Ravintolan henkilökunta on ollut todella ystävällistä ja palvelualtista, Janne Leino sanoo.

Pienten lasten vanhemmat kiittelivät myös tapahtuman lapsiystävällisyyttä.

– Täällä on hyvät lastenhoitotilat ja muutenkin huomioitu lapsiperheiden tarpeet, Annamari Leino sanoo.

Leinot olivat lähteneet liikkeelle heti aamusta ja ehtineet kiertää iltapäivään mennessä jo kaikki kohteet. Tulevaisuudessa isommasta asunnosta haaveilevan pariskunnan mieleen olivat erityisesti kohde 14, Laajaranta ja kohde 29, Lakka Kivitalot Heikkinen.

– Ne olivat kokonaisuutena sellaisia, joihin olisimme voineet muuttaa saman tien, pariskunta hymyili.

Avajaisviikonloppuna kävijöitä lähes 10 000

Avajaisviikonloppuna Äijälänrannan asuntomessualueella vieraili yhteensä 9564 kävijää. Avajaispäivänä perjantaina messuvieraita oli 3675 ja lauantaina 3040. Sunnuntaina kävijöitä oli 2849. Messupäällikkö Heikki Vuorenpään mukaan kävijämäärä on avajaisviikonlopulle tavanomainen.

– Järjestelyt ovat kunnossa ja monipuoliset messukohteet ovat valmiina vastaanottamaan messuvieraita uuteen viikkoon, Vuorenpää summaa.

www.asuntomessut.fi