Asuntomessuilla Jyväskylässä 50 000 kävijän raja rikki

88762c05753a3932_800x800ar

Asuntomessujen 50 000. kävijä kukitettiin

Asuntomessut Jyväskylässä -tapahtuman kävijämäärä ylitti tänään perjantaina 25. heinäkuuta 50 000 messukävijän rajan. Tasaluku sattui aamulla heti noin kello 10.30. Tuolloin messuportille saapuivat helsinkiläiset Tatu, Päivi ja Oliver Maaniitty.

Maaniityt saapuivat Jyväskylään eilen ja jatkavat matkaansa messupäivän jälkeen pohjoiseen. Messupäällikkö Heikki Vuorenpää Suomen Asuntomessuilta sekä ryhmäkoordinaattori Piia Sipinen Jyväskylän kaupungilta toivottivat heidät lämpimästi tervetulleeksi sekä palkitsivat ilahtuneen perheen maksuttomalla sisäänpääsyllä, ruoka- ja juomalipuilla sekä kukkakimpulla. Samalle päivälle sattui myös Oliver-pojan vuoden ja kahdeksan kuukauden merkkipäivä.

– Tämähän oli varsin iloinen yllätys. Asuntomessut on meille lähes jokakesäinen perinne ja viime vuosista vain Kokkolan messut ovat jääneet väliin, hämmästynyt Tatu Maaniitty iloitsi.

Messuilta Maaniityt hakevat erityisesti vinkkejä käynnissä olevaan rakennusprojektiinsa. Uusi koti kohoaa pääkaupunkiseudulle vielä loppu kesän aikana. Poikkeuksellisen lämmin sääkään ei perhettä pelottanut.

– Messuille tullaan helteestä huolimatta. Odotamme mielenkiinnolla mitä uutta nähtävää alueelta löytyy, Päivi Maaniitty jatkaa.

Asuntomessut Jyväskylässä avoinna joka päivä klo 10–18 elokuun 10. päivään saakka.

www.asuntomessut.fi