Omakylä Lohjan Haikari

omakyla_logo.44cc7013-b594-40e9-818a-4eee054e56f1

Ensimmäiset Omakylä-kodit saavat uudet asukkaat marraskuussa 2013. Omakylä® Lohjan Haikarin rakentaminen aloitettiin viime vuoden lopulla hyvillä mielin ja tulevana viikonloppuna 24.3. vietämme tontilla harjannostajaisia klo 12-14, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Omakylä® Lohja valmistuu Lohjalle Haikarin asuinalueelle Lohjanjärven äärelle. Ensimmäiset 14 asuntoa ovat rakenteilla ja myynnissä ja seuraavan vaiheen n.25 asuntoa jo suunnitteilla. AsOy Lohjan Hippatammi II:sen ennakkomarkkinointi käynnistetään kesän 2013 aikana ja uudet kodit ovat muuttovalmiita syksyllä 2014. Kaiken kaikkiaan Omakylä Lohja koostuu n. 70 Omakylä-kodista ja monipuolisiin yhteiskäyttöön suunnitelluista asukastiloista: kylätalosta ja nikkarinpajasta.

Myös kokonaan uusia Omakyliä on jo suunnitteilla ja seuraava Omakylä® kohoaa Espoon Saunalahteen, jonne valmistuu 58 Omakylä®-kotia kolmen sukupolven tarpeisiin: 1-ja 2-tasoisia pari- ja erillistaloja viihtyisine piha-alueineen ja Lohjan Hippatammen tapaan asukkaiden käyttöön tarkoitettuine kylätaloineen. Kohteen ennakkomarkkinointi alkaa huhtikuussa 2013, rakentaminen lokakuussa 2013 ja asunnot ovat muuttovalmiita kesällä 2014.

omakyla_lohjan_haikari.omakyla_lohjan_haikari.fc3bd10c-d1e1-41a5-8a3e-1920a6839286-main_image

Omakylä® luo puitteet, sen asukkaat kodin ja kylän

Omakylä® on GSP Group Oy:n kehittämä uusi asuinaluekonsepti, jonka suunnittelua ovat ohjanneet neljän E:n arvot: eettisyys, esteettisyys, ekologisuus ja esteettömyys. Omakylä® on uuden ajan kyläyhteisö, jossa hyvinvointi ja onnellisuus muodostuvat yksilöllisten kotien lisäksi yhdessä tekemisestä ja yhteishengestä. Myös luonnonläheisyys, asuntojen joustava muunneltavuus ja palvelujen saatavuus läheltä kotia ovat konseptin perusteemoja. ”Me rakennamme talon, josta sinä teet kodin”.

Omakylä® vuonna 2020

10 Omakylää eri puolilla pääkaupunkiseutua, joissa 1000 Omakylä®-kotia.

GSP Group Oy on alue- ja kiinteistökehityskonsultointiin ja rakennuttamisen projektijohtopalveluihin erikoistunut yhtiö. GSP Groupin missiona on muuttaa suomalaisten käsitystä alue- ja kiinteistökehityksen innovatiivisuudesta ja rakennuttamisen laadusta. Omakylä on GSP Groupin kehittämä ja omistama rekisteröity asuinaluekonsepti, jonka mukaisia asuinalueita tullaan rakentamaan useille paikkakunnille eri puolille pääkaupunkiseutua.

www.omakyla.fi | www.hippatammi.fi

Asuntojen myynti ja markkinointi GSP Group Oy, Niittymäentie 7, 02200 Espoo
puh. 0207 209 300 · fax 0207 209 301 · asiakaspalvelu@omakyla.fi · Y-tunnus 2092299-3