Älvsbytalon uusi ilme keräsi suosiota Jyväskylän asuntomessuilla

5874e795-5190-45ce-96de-046a29c9de8b-main_image
Älvsbytalon City-paketti sopii nykyaikaiseen makuun ja elämäntapaan niin maalla kuin kaupungissa.
City-paketti sai alkunsa asuntomessutalon vetovoimasta

Älvsbytalon talven uutuus on lisävalintana tarjolla oleva City-paketti, joka sai alkunsa kesän 2014 Jyväskylän asuntomessujen mallitalon suosiosta. Pakettiin kuuluvat 19-asteen murrettu harjakatto, pääsisäänkäynnin lippakatto sekä korotettu seinälinja, jotka ovat saatavilla Älvsbytalon kaikkiin yksikerroksisiin talomalleihin lukuun ottamatta L-mallista Katajatarta.

– Nimestään huolimatta City-paketti sopii nykyaikaiseen makuun ja elämäntapaan niin maalla kuin kaupungissa. Tarve tähän lisävalintapakettiin syntyi kesän asuntomessujen messukohteemme saamasta suosiosta, kertoo Älvsbytalon myyntijohtaja Petri Antikainen.

– Messutalon perinteistä poikkeava moderni ulkonäkö ja sen harmaa-punainen väritys saivat paljon kiitosta osakseen. Ihmiset pitivät myös toimivasta pohjaratkaisusta, Petri Antikainen sanoo.

35baf1a5-734a-4006-b58e-b40f2364ebd8

Toinen uutuus Älvsbytalon lisävalinnoissa on yksikerroksisten mallien päätyterassi.

– Lisävalintojen avulla Älvsbytalon valinneet voivat viimeistellä kotinsa juuri oman makunsa ja elämäntapansa mukaiseksi. Ajatuksenamme on tarjota kustannustehokas perustalo, jota jokainen voi täydentää lisävalinnoilla oman elämäntilanteensa mukaan, Antikainen jatkaa.

Älvsbytalon ensimmäiset City-paketilla lisävarustellut talot nousevat keväällä Uuteenkaupunkiin ja Jyväskylään.

Kesällä Jyväskylän Äijälänrannassa järjestetyillä Asuntomessuilla vieraili 11.7.–10.8.2014 yli 114 000 messuvierasta. Älvsbytalon kohteeseen tutustui päivittäin arviolta pari-kolmetuhatta messuvierasta.