Honkarakenne suunnitteli S-ryhmälle mökkimalliston

mainio25-1-1-kk1-har-vv-r-aurinko

Honkarakenne on suunnitellut S-ryhmälle mökkimalliston, joka kattaa hirsirakenteiset vapaa-ajanasunnot, mökit ja saunat. Mainio-nimen saanut mallisto on myynnissä Kodin Terroissa sekä osassa S-Rautoja ja Prismoja sijaitsevissa talomyyntipisteissä maaliskuusta 2013 alkaen. Mallistoa laajennetaan jatkossa myös omakotitaloihin.

Mainio on uusi kukkarolle sopiva hirsimökkimallisto, johon on valittu suomalaisen mökkeilijän mieltymyksiin huolellisesti suunniteltuja talomalleja.

Malliston mökkien sydän on tupa, jonka ympärille eri mallivaihtoehtojen muut huonetilat on suunniteltu. Valittavana on 14 mallia 45 neliön kokoisesta pikkumökistä aina 85-neliöiseen parvelliseen huvilaan. Saunoja on mallistossa neljä. Räätälöimällä asiakas voi vaikuttaa oman talonsa ulkonäköön esimerkiksi muuttamalla kattomuotoa tai lisäämällä päätykuistin. Mieleisensä mökin kukin voi itse suunnitella haluamillaan lisävarusteilla osoitteessa mainiotalo.fi.

Rahti sisältyy aina paketin hintaan. Kattavan mökkipakettitoimituksen lisäksi saatavilla on Mainio-rakentamispalvelu, jonka ammattilaiset hoitavat pystytyksen.

mainio_85_10_7_

Mökin paras rakennusmateriaali on aito hirsi

Hirsi on monen mielestä se ainoa oikea vapaa-ajan asumisen rakennusmateriaali. Hirsirakenne on nopea pystyttää, ja se on kestävä, tiivis ja ekologinen. Mainio-mökin voi rakentaa joko laadukkaasta lamellihirrestä tai perinteikkäästä pyöröhirrestä. Puuraaka-aine on peräisin suomalaisista sertifioiduista metsistä.

Mainio-talojen hirret valmistetaan Suomessa Honkarakenteen tehtaalla tietokoneohjattua tekniikkaa apuna käyttäen, jolloin lopputulos on millintarkan laadukas.

www.mainiotalo.fi

Honkarakenne-konserni on maailman johtava aitoja massiivipuutaloja valmistava ja markkinoiva yritys. Yhtiön tuotteita on vuodesta 1958 alkaen myyty yli 50 maahan lähes 80 000 kappaletta. Tuotanto tapahtuu Suomessa ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Tuusulassa. Vuonna 2012 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 46 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 59 %. Tytäryhtiöt sijaitsevat Saksassa, Ranskassa ja Japanissa. Honkarakenne Oyj:n B-osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.honka.com