Pohjoismaiden ensimmäinen Älvsbytalon City-paketti nousi Pohjanmaalle

dcc1b726-4e88-4da9-8215-0c98d2265350-main_image

Älvsbytalon ensimmäinen ulkoasultaan uusi city-pakettitalo nousi Pedersöreen lähelle Pietarsaarta. Elementit valmistettiin Kauhajoen tehtaalla sisätiloissa suojassa säältä ja ne kuljettiin suojattuna tontille perjantaina 30. tammikuuta. Talo oli harjakorkeudessaan samana päivänä. Asukkaat pääsevät muuttamaan uuteen kotiinsa maaliskuun alussa.

”City-paketin avulla taloille on mahdollista valita uusi modernimpi ilme. Se tuotiin markkinoille suomalaisten asiakkaiden toiveesta asuntomessujen jälkeen syksyllä. City-pakettilisävalintoja on myyty jo useita kappaleita. Seuraava City-pakettitalomme nousee Jyväskylän Leppälahdelle 9. helmikuuta”, kertoo Älvsbytalon myyntijohtaja Petri Antikainen.

City-pakettiin kuuluvat 19-asteen murrettu harjakatto, pääsisäänkäynnin lippakatto sekä korotettu seinälinja, jotka ovat saatavilla Älvsbytalon kaikkiin 1-kerroksisiin talomalleihin lukuun ottamatta L-mallista Katajatarta.

”Murretun harjakaton saa tällä hetkellä vain Älvsbyhus-konsernin Suomessa valmistettaviin Älvsbytaloihin. Voihan olla, että konsernimme kiinnostuu tuomaan tämän talovalikoimaansa myös Ruotsissa ja Norjassa”, Antikainen jatkaa.

Haaveet toteutuivat 15 vuoden jälkeen

Pedersören kuntaan metsämaisemaan valmistuvaan taloon muuttaa lapsiperhe, jonka äiti selaili Älvsbytalon katalogia ensimmäisen kerran jo 15 vuotta sitten. Perhe on haaveillut talosta, jossa on murrettu harjakatto. Ostopäätöksen vaikuttivat lisäksi edullinen hinta ja kattava toimitussisältö. Asuntoalueen samalle kadulle on jo rakennettu kaksi Älvsbytaloa.

”Olen myynyt Älvsbytaloja jo kolmekymmentä vuotta ja auttanut yli 900 suomalaista perhettä sopivan talon valinnassa. Murrettu harjakatto on suuntaus, jolla haetaan piristystä perinteisiin ja Suomen oloissa hyvin toimiviin harjakattoihin. Uusilla alueilla niitä näkyy jo paljon, ja kaavoituksessa on usein maininta murretusta harjakatosta tavallisen lisäksi”, taloedustaja Dennis Rönn kuvailee.