Tiileri Oy: Suomen ensimmäinen täystiilivalmistalo esittelyssä 25. – 27.1.2013

print_YMR428KNvF

Tiileri Oy esittelee Rakenna & Remontoi -messuilla ainutlaatuisen täystiilitalopaketin. Tiileri 99 on Suomen ensimmäinen täystiilivalmistalo, jonka saa valmiiksi säältä suojaan pystytettynä, tai halutessaan vaikka muuttovalmiina.*

Tiileri 99 on matalaenergiatalo, jonka energiatehokkuusluokka on A. Julkisivu- ja runkotiilien välinen paksu eristekerros pitää lämmön tasaisena ilman kosteusongelmien riskiä kasvattavaa muovikerrosta. Talon lämpötaloudellisuutta parantavat myös varaava tulisija ja varaava tiiliharkkohormi uutuus, jotka sisältyvät pakettiin pystytettynä.

Huoltovapaa, turvallinen ja hiljainen Tiileri 99

Säänkestävät tiilet sietävät hyvin rasitusta. Esimerkiksi ilman epäpuhtaudet tai pakkanen eivät tiileen pysty. Suomalainen tiili on vahva, sen puristuslujuus on korkeasta polttoasteesta johtuen erityisen suuri. Poltettu tiili on paitsi kaunis, myös huoltovapaa materiaali, sitä ei tarvitse maalata. Huoltotoimenpiteiden vähäinen tarve, perinteiset asentamisen työtavat ja 100 % kierrätettävyys vähentävät tiilirakenteiden ympäristökuormitusta.

Täystiilitalossa on hyvä sisäilma. Tiili on hengittävä materiaali, joka ei homehdu eikä haihduta haitallisia aineita. Alhaisen vesihöyrydiffuusiokertoimen ja huokoisuuden ansiosta tiiliseinä säätelee automaattisesti huoneilman kosteutta. Tiili on myös palamaton materiaali, mikä lisää turvallisuutta ja vähentää vakuutusmaksuja.

Yksi täystiilitalon kiistattomista eduista on hiljaisuus. Ulkoseinät pitävät melun loitolla aina 58 dB:n asti, ja tiiliset väliseinät vähentävät huoneesta toiseen kantautuvia ääniä ja lisäävät siten asumismukavuutta.

Tiileri_valmistaloesite (pdf)

Tervetuloa tutustumaan Tiileri 99 -täystiilivalmistaloon Rakenna & Remontoi -messuille Vantaan Myyrmäki-halliin, 25.–27.1.2013. Tule Tiilerin osastolle 16B hakemaan yllätyslahja ja lisätietoa Suomen ensimmäisestä täystiilivalmistalosta.

* Pystytettynä Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueilla, tarvikepakettina muualla Suomessa.

Tiileri on Tarvasjoella 1952 perustettu perheyritys, jolla on nyt n. 40 % markkinaosuus maassamme myytävistä tillistä. Tiileri-tehtaita ovat Seppälän Tiili Oy, Ylivieskan Tiili Oy ja Keramia Oy, jotka ovat erikoistuneet perinteisten poltettujen tiilien, tulisijojen, hormien ja tiililaattojen valmistukseen.